София, България, ЕС

  • Contact Time: Пн-Пк: 9.00-18.00

  • Phone Number: (+359) 897 933 921

Блог

Опреснителни часове

 Опреснителни часове за водачи, които имат нужда да си припомнят как се управлява автомобил. Някои дълго време не са шофирали поради различни причини. Това не е пречка. Упражненията с учебен автомобил и инструктор ще помогнат на всеки да възвърне уменията си. Предлагаме и кормуване с личен автомобил на клиента, при условие, че автомобилът е със ръчна механична паркинг спирачка.

shutterstock 9833917

За нас

Решили сте да запишете шофьорски курс. Прекрасно, но не знаете къде. Разпитвате познати, колеги и търсите подходящата школа за вас. Добре е да имате познат инструктор, защото най-важно е практическото обучение. Но при положение, че нямате такъв, търсите школа в близост до вас. Не винаги това е най-удачният избор, защото според местоположението се определя района на практическия изпит пред ДАИ, който се провежда в делничен ден между 10 и 16 часа. Ако движението е много натоварено, това ще ви затрудни допълнително на изпита.
Преди да се запишете разпитайте за всички подробности на предстоящия курс. Не винаги ви казват, например, че вътрешните изпити се заплащат допълнително, а при неуспех се таксуват отново.
Друга подробност е, че веднъж като се запишете в определена школа, не може да се местите без тяхно съгласие в друга. Но дори и да ви отпишат, със сигурност няма да си получите внесените пари.
Ако имате някакви съмнения не бързайте да се записвате и да предоставяте личните си данни. Потърсете други предложения. И най-важното е да не се подлъгвате по ниски и промоционални цени. Винаги питайте за крайната сума.
За въпроси и мнения 0897-933-921.

Flickr Photos

Новото от блога

29 Октомври 2022
22 Октомври 2022
22 Октомври 2022