София, България, ЕС

  • Contact Time: Пн-Пк: 9.00-18.00

  • Phone Number: (+359) 897 933 921

Блог

Записване

Записването за шофьoрски курс става лично или чрез представител. Два пъти в месеца започва нова група според правилника на ДАИ. Това не пречи документи да се подават по всяко време от 9 00  до 18 00 часа в делник. Необходимо е да се представи копие на диплома от завършено минимум основно образование. Попълват се две декларации, които може да се изтеглят от тук. Необходима е снимка паспортен формат 3,5 см Х 4,5 см за учебния картон на кандидат-водача.

shutterstock 9833917

За нас

Решили сте да запишете шофьорски курс. Прекрасно, но не знаете къде. Разпитвате познати, колеги и търсите подходящата школа за вас. Добре е да имате познат инструктор, защото най-важно е практическото обучение. Но при положение, че нямате такъв, търсите школа в близост до вас. Не винаги това е най-удачният избор, защото според местоположението се определя района на практическия изпит пред ДАИ, който се провежда в делничен ден между 10 и 16 часа. Ако движението е много натоварено, това ще ви затрудни допълнително на изпита.
Преди да се запишете разпитайте за всички подробности на предстоящия курс. Не винаги ви казват, например, че вътрешните изпити се заплащат допълнително, а при неуспех се таксуват отново.
Друга подробност е, че веднъж като се запишете в определена школа, не може да се местите без тяхно съгласие в друга. Но дори и да ви отпишат, със сигурност няма да си получите внесените пари.
Ако имате някакви съмнения не бързайте да се записвате и да предоставяте личните си данни. Потърсете други предложения. И най-важното е да не се подлъгвате по ниски и промоционални цени. Винаги питайте за крайната сума.
За въпроси и мнения 0897-933-921.

Flickr Photos

Новото от блога

29 Октомври 2022
22 Октомври 2022
22 Октомври 2022